Møter // Kurs & Selskap 

    Denne siden oppdateres!!!

Ønsker du å leie hele gjestehuset til møter eller selskap med overnatting? Eller oppleve området Emma Hjorth og dens historie. Emma gjestehus hjelper deg med å skreddersy din pakke løsning, her kan du lese om de ulike utleie mulighetene og hva vi kan tilby. Kontakt oss for en hyggelig samtale så hjelper vi deg videre med planleggingen av turen.... 

Møterom // kurs lokaler

Trenger du et møte- eller kursrom for opptil 25 personer? Eller kanskje et selskapslokale med eller uten overnatting? Emma Gjestehus hjelper deg med å skreddersy din pakkeløsning. Her kan du lese om de ulike utleiemulighetene og hva vi kan tilby. Kontakt oss for en hyggelig prat, så hjelper vi deg videre med planleggingen! 


Selskapslokaler

Bryllup/konfirmasjon/arrangement
Er du på utkikk etter et koselig sted å ha bryllup, konfirmasjon, bursdagsselskap eller et annet arrangement - da er Emma Gjestehus kanskje det rette sted for deg! Vi ligger plassert i et stille og rolig grøntområde, ikke langt unna Sandvika og med nærhet til både Oslo, Asker og Drammen. En mulighet er å leie hele Emma Gjestehus helt for deg selv med 34 sengeplasser og ha selskapet i dagligstuen. En annen mulighet er å leie kurslokalet vårt med plass til ca. 25 personer, enten med eller uten overnatting.
Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 671 306 59 for en hyggelig prat rundt ditt arrangement!


 Emma Kafé

Emma Kafé kan tilby et variert utvalg av fristende møtemat som kan nytes i kurslokalet eller på kafeen som ligger 100 meter fra Emma Gjestehus.   


Omvisninger/Samarbeids partnere

Overnatting med faglig påfyll.
Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby faglige omvisninger for grupper


Overnatting Grupper

Små og store grupper, idrettsforeninger// organisasjoner

Er dere en større gruppe som ønsker å leie hele huset, har vi sengeplasser til 37 gjesterOvernatting

Emma Gjestehus tilbyr 16 flotte og lyse rom over to etasjer. Alle rommene har komfortable senger, skrivebord og trådløst nettverk. 

Vi har enkelt-, dobbelt, familierom og handicap rom med eller uten bad. Ved bestilling av rom uten bad, tilbyr vi felles nyoppussede bad med separat dusj og toalett. Alle rom har egen vask.


Hva skjer i nærmiljøet

Opplev vårt unike nærmiljø med ulike frilufts aktiviteter og kultur opplevelser