Hvem er vi

- vår historie

Nye bilder til hjemmeside er under utarbeidelse.

Med flott beliggenhet nær skog og kort avstand til Sandvika by ligger Emma Gjestehus med 16 rom fordelt på to plan. Det finnes enkelt- og dobbeltrom, samt rom tilpasset rullestolbrukere. Emma Gjestehus byr på en trivelig og lun atmosfære, med fellesstue og kjøkken, samt en frodig hage med grønne plener og store bjørketrær.

Emma Gjestehus er en del av Regionalt Aktivitetssenter (REGA) som i dag består av Emma Kafé, Emma Hjorth museum, Emma Friskhus, Emma Sansehus og Emma Gjestehus.

REGA ble opprettet på midten av 1990-tallet og skulle tilfredsstille kravet til fru Emma Hjorth fra 1915 om at området alltid skulle brukes til utviklingshemmede. REGA har som mål å være et sted for alle, uansett funksjonsnivå. (Les mer om historien til Emma Hjorth her)

EMMALØYPA

Er du nysgjerrig på å lære mer om Norges store pionér Emma Hjorth (1858-1921) og historien til området som bærer samme navn?

Besøk www.emmaloypa.no og bli dratt med tilbake i tid.
Zoom inn på kartet og klikk på postene, enten hjemme fra sofaen eller aktivt på Emma Hjorth i Bærum. Innholdet kan leses eller høres og man får tilgang til blant annet bilder, filmer og artikler.

Emmaløypa er en gratis kartløsning utviklet av Regionalt Aktivitetssenter.