Nærmiljøet

Hva skjer i nærmiljøet

Mange flotte turmuligheter!


Tanumskogen og Vestmarka

Tanumtoppen ligger bare et steinkast fra Emma Gjestehus. Her kan du utforske den fine skogen rundt, eller fortsette til Vestmarka som er et eldorado av turløyper hele året. 

Sandvika by

Sandvika by ligger nært fjorden og er byen i hjertet av Bærum. Her finner du også Sandvika storsenter med utallige butikker. 

Kalkmølla kulturstasjon 

Musikk rett rundt hjørnet, se oppdatert program på hjemmesiden.

Bakgården, Sandvika

BAKgården er en oase i Sandvika sentrum.

Emmaløypa

Er du nysgjerrig på å lære mer om Norges store pionér Emma Hjorth (1858-1921) og historien til området som bærer samme navn?
Besøk www.emmaloypa.no og bli dratt med tilbake i tid. Zoom inn på kartet og klikk på postene, enten hjemme fra sofaen eller aktivt på Emma Hjorth i Bærum. Innholdet kan leses eller høres og man får tilgang til blant annet bilder, filmer og artikler.
Emmaløypa er en gratis kartløsning utviklet av Regionalt Aktivitetssenter. Badeplasser

I Bærum har vi unike muligheter til å oppholde oss i og ved vannet. Alternativene er mange enten du foretrekker salt- eller ferskvann, om du vil bade, fiske, være nærmest alene eller oppsøke en av de mange attraktive badeplassene.


Handelsstedet Bærums Verk

I vakre omgivelser finner du Bærums verk. Her kan du vandre rundt i historie, vakre skulpturer og bygninger. Bærums verk er også et handelssenter. 


Rigmor og Rigfar

Hyggelig båttur i Indre Oslofjord fra Kadettangen i Sandvika