Emma Friskhus

Emma Friskhus består av varmtvannsbasseng og gymsal. Bassenget er 12 x 9,5 m. Tempraturen i vannet er 34 grader og dybden er fra 90 cm til 150 cm. Klorinnholdet i vannet er lavt. Huset er tilrettelagt for funksjonshemmede. Gymsalen er på 15 x 9 m og har diverse utstyr: Stor og liten tjukkas, gymsalbenker, ribbevegg, basketballkurver på vegg, 28 klappstoler,  4 bord på bukker, 22 sitteputer, diverse baller, innebandymål, innebandykøller med baller, bocciautstyr, musikkanlegg og div gymmatter.

Fallskjerm   Stille vann   Babysvømming   Emma Friskhus inforark

Utleie

Emma Friskhus drives på utleiekontrakter. Lørdag leies huset ut til  bursdagsselskaper og andre arrangementer. Leieren forplikter å ha med en person som har kompetanseprøve på livredining i vann (ikke eldre enn ett år), bevis på godkjent livredningskompetanse må forevises. Personen skal oppholde seg på land ved bruk av svømmehallen. Leier plikter å komme på omvisning før leiedagen, kontakt Emma Friskhus for avtale, 67 13 43 52.

For bestilling og ytterligere informasjon om utleie lørdag, kontakt Emma Sansehus, tlf. 67 15 31 30  //  sansehuset@baerum.kommune.no
For annet, kontakt Emma Friskhus direkte.

Priser

Svømmehall pr time kr 610,- // Gymsal pr timekr 490,-. Vi tar forbehold om prisendringer.

 EF_original

Jens Holes vei 18 // 1336 Sandvika
tlf 67 13 43 52 // emma.friskhus@baerum.kommune.no

 

Sidekart

Artikkelkategorier